Contact per dienst

Helpdesk ISSC

De Helpdesk ISSC (ICT Shared Service Centre) levert ondersteuning aan alle gebruikers van de universitaire werkplek. U kunt contact opnemen met de Helpdesk als u een storing wilt melden. Verder kunt u bij de Helpdesk terecht met al uw vragen over de universitaire ICT-dienstverlening, de ICT-omgeving, programmatuur en wijzigingsverzoeken.

Telefoon 071 527 8888
E-mail helpdesk@issc.leidenuniv.nl
Website Helpdesk ISSC


Decentrale ISSC-balies

Een overzicht van alle decentrale ICT-servicepunten voor de Universiteit Leiden. Bij de decentrale balies kunt u ook terecht voor support bij het instellen van de door ons geleverde diensten op uw eigen apparatuur.
Lees verder


Servicedesks

De Servicedesk is op locatie het centrale punt voor al uw vragen.
Lees verder


ICT-contactpersonen

Het ICT Shared Service Centre (ISSC) heeft bij elke universitaire eenheid een ICT-contactpersoon. Hij of zij is verantwoordelijk voor het aanvragen van bestaande ICT-faciliteiten voor onderzoek, onderwijs en bedrijfsvoering.
Lees verder


Informatiemanagers

Informatiemanagers zijn verantwoordelijk voor het bijdragen aan en uitdragen van het ICT-beleid in relatie tot onderwijs, onderzoek en bedrijfsvoering en voor nieuwe ICT-faciliteiten.
Lees verder


ICT- & onderwijscoördinatoren

De ICTO-coördinator is verantwoordelijk voor de ICT-ondersteuning van de docent in het onderwijs.
Lees meer


Telefoniecoördinatoren

Wijzigingen of vragen met betrekking tot telefonie, kunt u voorleggen aan uw telefoniecoördinator.
Lees verder


Universiteitsbiliotheek

Hulp nodig bij het zoeken naar informatie of over het gebruik van de bibliotheek? Stel uw vraag online voor een snel en deskundig antwoord.
Lees verder


 
Laatst Gewijzigd: 22-02-2016