Wat kan ik zelf doen?

Als de volgende vijf instructies worden opgevolgd dan werkt u al een stuk veiliger:

• Deel het ULCN-account niet met derden.
  • Houd wachtwoorden geheim en gebruik het ULCN wachtwoord ook niet op andere websites.
  • Reageer niet op SPAM en phishing mails; de universiteit zal nooit uitbreiding van de mailbox aanbieden waarvoor je eerst op een site moet inloggen. Bij twijfel klik dan niet op de link, maar log in via de universitaire website of bel de helpdesk.
  • Vergrendel de computer als de werkplek wordt verlaten.
  • Pas goed op met USB sticks en externe harde schijven met daarop vertrouwelijke informatie.

Laatst Gewijzigd: 26-03-2015