Printen & kopiëren

Binnen de Universiteit Leiden zijn er meerdere mogelijkheden voor medewerkers om te kopiëren of te printen. Op verschillende plaatsen binnen uw gebouw staan zogenoemde multifunctionals (geleverd door het UFB). Deze machines kunnen gebruikt worden door de medewerker om zijn/haar document te printen of te kopiëren. Bij elke machine hangt een kleine beschrijving van hoe de machine werkt.

U kunt ook gebruik maken van de printers van het ISSC. De ISSC printers zijn vooral bedoeld voor kleinschalige toepassingen zoals persoonlijk of werkgroep gebruik. Verdere uitleg over de voorwaarden, kosten en de manier van aanvragen kunt u vinden onder het kopje ISSC printers.

Aanvraagformulier

ISSC printers Deze printers zijn bedoeld voor kleinschalig gebruik

Vragen?
Voor verdere uitleg van een multifunctional kunt u terecht bij de Copy & Printshop of Servicedesk van uw faculteit/eenheid. Heeft u vragen over uw ISSC printer, neem dan contact op met de ISSC helpdesk via tel. 8888.

Storingen kopieerapparaat / multifunctional melden

Op elke machine staat het telefoonnummer van de dichtstbijzijnde Servicedesk en het machinenummer. Het is van groot belang dat u de machinenummer bij uw storingsmelding vermeldt zodat onze medewerkers weten over welke machine het gaat.
Storing melden

Heeft u een ISSC printer? Bel dan met de ISSC helpdesk via tel. 8888.


Handleidingen

Hier vindt u handleidingen over diverse kopieer- en printvoorzieningen.
Lees verder


ISSC printers

Wilt u een eigen printvoorziening op uw afdeling of kamer, dan kunt via het ISSC een printer aanschaffen. Hier een overzicht van de beschikbare ISSC printers.
Lees verder


Copy & Printshop

De Copy & Printshop is voor iedereen die net iets meer wil dan een enkel kopietje. Van grote hoeveelheden readers tot een mooi ingebonden afstudeerscriptie, bijna alles is mogelijk.
Lees verder


 
Laatst Gewijzigd: 19-05-2016